måndag 25 september 2017

EXTREM PARTIER...

Här i Sverige har partier som kan uppvisa att dom har väljarstöd på 300 000 och över i röster få partibidrag och har möjlighet och komma in i riksdagen.

Sverige Demokraterna är ett sånt parti, som visat sig vara ett nazistiskt parti, med en mansdominerat ledning. Som är alla kompisar sen dom var med i Nordiska nazistiska motståndsrörelsen. 

Nu har det kommit fram sen både män och kvinnor som är hederliga och inte har rasfördomar blivit utfrysta av olika orsaker. Kvinnor har utsatts för sexuella ofredanden och hotats till tystnad. Och har dom pratat dom som är politiker på riksnivå och lokalnivå har deras hus sprayats med hot och könsord. Även en kvinna fick inbrott då minderårigt barn var hemma. Barnet låste in sig på toaletten och trodde att dom skulle mörda henne, så hon ringde mamma och tyckte om hon hade telefonen på skulle mamman lättare ha bevis för att kunna fälla mördarna. Det rapporterades till partiledning men dom valde förminska det hela och skuldbelade henne för att smutskasta utan anledning.  
Sen vad det en polis som var med och fick anställning som säkerhetschef för att skydda partimedlemmar mot hot och trakasserier. Fick order att inte fullgöra sitt jobb utan var där som en dekal för SD:s trygghets vision.
Sen ytligare så kom det fram att pengar från staten användes till att avlöna vänner till männen i partiledningen, vilket strider mot lagen och är ekonomiskt brott. En ur partiledningen fälldes för ekobrott men fick åter plats i ledningen som politisk konsult och kvinnan som anmälde fick gå. Sen har det bland kommunpolitikerna också förekommit förskingring där har både män och kvinnor fått gå som anmält brotten.

Man inser att dessa extrem partier predikar falskt, straffar andra och belönar egna brott. Samma sätt Vladimir Putin styr Ryssland. Men nånting som inte dessa nazister inser att Putin eran sjunger 2018 på sin avslutningssång dom 6 kommande åren för att rensa upp skiten han skapat för att skydda sina barn mot dom negativa effekterna av det han gjort genom åren.

Och den vidriga pesten nazism det eländet ska vara fortsatt begravt av en god anledning, först och främst för att man som god föräldrar värnar om att ge barnen en trygg och harmonisk framtid.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar