måndag 11 september 2017

PUTIN & HANS FACEBOOKS TROLL...

Att Putin nu senast skaffa 100 000 troll på Facebook kanske kan förklaras av att en av majoritetsägarna i Facebook är en rysk oligark.

På nåt sätt så finns en rysk oligark med i nåt börsnoterat företag så mjölkas företaget på pengar förutom att Putin och hans oligark kompisar använder statens kassa till sin privata plånbok.

Dom här ryska trollen ska också ha en lön, som skulle ha gått till pensionärer, men tydligen istället för att se till att alla ryska pensionärer i Ryssland får sin pension utbetald så lägger han pengar på att smeka sina statliga affärspartner med ena handen och med andra handen hugga med kniv i ryggen. Det gör endast maffian, så tydligen dom som sitter i Kreml och är Kreml eliten är inte nåt annat än ren jävla skurkmaffia.

Det är inte ryska politiska oppositionen som isolerar Ryssland politisk såväl som affärsmässigt det gör Vladimir Putin och hans förbannat dåliga rådgivare och hans unkna KGB kompisar. Men det visar mer hur lite dom tänker än sin giriga näsa räcker vilket är ganska kort.

Besviken blir man för man trodde att han med åldern stiger blivit visare, men med dåligt kriminellt vänskapskrets kan inte resultatet bli nåt annat. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar