söndag 24 september 2017

USA-NORDKOREA-RYSSLAND....

Helt otroligt först så hade USA en bra och fördjupad affärsrelation med Nordkorea och bistod med amerikanska produkter. Så Kim fick utbildning i Schweiz och USA med västerländsk anda. Sen blev det en tvärvändning sen Kims pappa fått sin aptit stillad blev USA deras största och värsta fiender trotts Kim är fan till flera stora amerikanska idrottare och spelare inom basket och artister.Pengar från USA gått till missiler istället för befolkningen, vilket nu gör att USA skickar mat till Nordkorea.Men det får endast eliten del av.

Sverige i denna smet har klarat sig någorlunda för trotts att Palme med att ge 1000 Volvo bilar till Nordkoreas ledning att dom sen skulle vilja köpa fler Volvo bilar. Det sket sig kan man lugnt säga. Nu senast bistod kungliga arkitekthögskolan till Nordkorea med hur man bygger höghus för befolkningen, det blev tomma skal som kommer att ruttna bort med åren. Pengar från Sverige att bistå det projektet gick till missiler istället.

Och nu bistår Ryssland med plutonium, olja och boosta med ryska turister. Och dom ska tydligen lyckas med det ingen annan har gjort. Då undrar man hur länge kan dom mätta Kims begär innan han blir uttråkad på ryssarna och ser Ryssland som också en fiende.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar