tisdag 19 september 2017

HANDELN MELLAN RYSSLAND & NORDKOREA...


Att ryska maffian handlar med Nordkorea för oligarkerna och kör sina transporter till Nordkorea från hamnen i sydöstra Ryssland. Ja, då inser man den ryska maffian sitter faktiskt i Kreml i ekonomiska rådet liksom i säkerhetsrådet.

Det har blivit inre stridigheter mellan olika oligarker, som för Sechins exfru och här försöker nu en kriminell grupp aggressivt ta över lilla företag. Man kan lugnt säga att man har ett inre dödligt hot, oligark gruppen på 1000 personer som är Rysslands rikaste håller på att fräta sönder invärtes.

Oligarkerna har blivit som penningslukande robotar utan botten som nu biter sig fast och förutom Kim nu också tar nordkoreanska slavar till oligarkerna, för nu vill dom ha gratis dödsdömda människor som i deras ögon saknar något som helst värde. Därför ansluter dom sig till Kims sätt att hantera människor dom driver dom in till en plågsam död i stereo. Vintern 2018 av 100 nordkoreanska slavar så dog 80 stycken i ett skal till byggnad där dom jobbade,åt, sov och gjorde toaletten i hinkar utan värme,vatten eller toalett möjligheter. För dom ryska företagarna anser det är viktigare att dom får pengar till sin extrema lyxkonsumtion än till att bidra till att hålla Ryssland produktiv och levande.

Nu är oligarkerna mer som tomma vandrande skal som inte har några känslor eller förmåga till empati eller etiska gränser eller moral. Dom föraktar folk som är hederliga, tror på människans värde och förmåga att stå för dom fel man gjort i livet, såna människor som är ryska medborgare slås ihjäl eller sätt i dödskamper. 

Med tanke på hur djup affärsrelation dom har med Nordkorea så har dom även börjat kopiera Kims sätt att hantera befolkningen. Ramzan Kadyrov Tjetjeniens ledare kopierar DAESH och al-Assads tortyr i fängelset i Damaskus där al-Assad grävde ner dom torterade döda i massgrav inom fängelseområdet kvinnor, barn, män och åldringar. På många fängelser runt om i Ryssland har all moral och anständighet försvunnit, precis som al-Assad gör i sina fängelser görs nu runt om i Ryssland av fängelsepersonal som dessutom gör ekonomisk utarmning av fångarnas familjer. Därför hamnar många åldrande föräldrar på gatan för fångvaktarna har Kreml elitens välsignelse. Och med att fängelse personalen eller statliga personal som lärare, läkare, sjuksköterskor, med fler inte får sin lön. Börjar folk göra saker som vanligtvis inte gör. Utan inkomst trotts du har jobbet kvar, vad skulle du göra då ?  Det verkar som Kreml eliten är mer fokuserad på att tömma statens kassa, därav det kaos som nu är i Ryssland.

Men det har nog kommit som ett otrevligt uppvaknade för Sechin att total oligarkiskt styre har en baksida som biter i slutändan surt tillbaka. Frågan har dessa oligarker förmåga att stanna upp och inse verkligheten att dom har själva skapat så många mänskliga tragedier deras namn skall vara för evigt förknippade med.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar