torsdag 21 september 2017

FÖRÄNDRINGAR I USA...

Att allvarliga saker händer i USA den saken är klar. Förutom att nu kändisar som Morgan Freeman gör en video om Putins agerande i valet 2016 i USA.

Och nu då affärstidningar skriver om nazismens framgång att köpa politiker i senaten och kongressen för att skapa splittring och kaos som Putin och hans gäng så hett suktar efter. Att men intensiv glöd och passion jobbar hårt för återupprätta Hitler i rysk version igen även i USA.

Precis som då som nu kommer det motkrafter som vill ha ett annat liv än vad nazismen står för och är. Som tur är så finns kändisar som på internet nu sätter ner foten och gör sin röst hörda. Det finns hårdrocksband, rapartister, filmstjärnor som också går ut på internet och media med att tala mot nazismen, korruption, maffia, trafficking, barnhandel, organhandel, droghandel och människohandel. Allt det negativa destruktiva som nu växer allt starkare växer också fram positiva krafter emot det negativa. Folk är inte rädda för att visa sitt förakt mot och för sådana destruktiva människor som vill spy ut sitt gift över oss övriga. Det finns positiva krafter i opposition för  tyvärr som dom nu destruktiva ledarna lär inte sin barn några gränser vilket tack och lov för vi dom goda lär våra barn att fredligt motverka det negativa.

Så dom förändringar som nu sker i USA kommer att bli en permanent vägdelare, den saken inser man. Men en liten bitter eftersmak.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar