torsdag 21 september 2017

MARDRÖMSFRAMTID...


                  


Många av oss har av våra föräldrar hört och sett vad Adolf Hitler åstadkom mot judar och den sorts nazism med dess ekonomiskt destruktiva ideologi. Sen då han insett vilket hat och förakt han skapat mot sig och vad dom egentligen gjort mot mänskligheten tog en del fångvaktare och soldater livet av sig. Men andra som fortsatte leva gömde sig i skam, vissa ville inte erkänna och stå för vad dom gjort.

Många har förfärats över det hemska som skedde då, men vi har inte blivit bättre utan fått värre monster med extrema vapen som även har barn som tar över föräldrarnas arv.

Först hade vi Talibanerna, sen kom Al Qaida med Usam Bin Ladin som fruktade att hans krigsherrar skulle smutsa ner religionen islam med blodigare extremare handlingar. Sen kom DAESH som gjorde det exakt Usam fruktade som skulle göra ännu värre saker som sina egna arabiska vänner. Nu har dessa terrorgrupper också skaffat sig sidoinkomster som opiumodlingar och kapad olja, dom gör exakt det dom hatar oss i väst för.

Sen har vi dom ryska oligarkerna med sina cyniska arroganta mobbar attityder dom spyr omkring sig, som kopierar talibanerna, Al Qaida, DAESH och al-Assad. För på nåt konstigt sätt försöker Vladimir Putin och hans KGB kompisar tro att dom kan kontrollera dessa arabiska grupper och nazisterna runt om i vår värld som dom manipulerar att gör livet otryggt i våra länder. Som ytligare en krydda i oligarkernas liv så låter Kreml eliten Tjetjeniens ledare Ramzan Kadyrov tortera syriska fångar från al-Assads fängelse under rysk militärflagg.Och nu siktar Ramzan på att bli Rysslands president 2018. Som glasyren på tårtan så bistår ryska maffian också Kim Jong-Un Nordkorea med plutonium, delar till missiler och olja mot att oligarkerna får gratis slavar dom slipper betala lön för.Och dör dom i Ryssland dom hittills 80 stycken 2017 har gjort av kyla, ser Kim nog det som en lättnad för att slippa föda sin befolkning. Och såklart får oligarkerna mer slavar att jobba till döds där belöningen går till Kim och dom gemensamt kan man säga ger dödligt straff till dom koreanska slavarna. För att Kim ska kunna spränga mer kraftigare bomber med ytligare falska ryska fördömanden.

Sen har vi Iran, Saudiarabien, Turkiet, Libyen, Jemen där liknande tragedier utspelar allt för makten om oljan i Mellanöstern, Ryssland, mineraltillgångar i Afrika. Och då dom som äger oljebolagen, gasbolagen är beredd att göra som filmen ovan visar för deras girigbukars hänsynslösa framgångar och härjningståg. Där nu dom ryska oligarkerna tänker ta den absoluta ledningen mot USA. Och dessa män och kvinnor inte visar sina barn vars dom human etiska gränserna går, tror ni verkligen att nästa generation av diktatoriska girigbukar stannar vid dom konsekvenser för oss övriga som synes på ovanstående video ?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar