torsdag 7 september 2017

PUTINS BRO TILL JAPAN...


Så här från sidolinjen att få höra Vladimir Putin vill bygga en bro till Japan.

Hm.., för ett tag sen slog man med vapen om Kuril öarna och nu vill man bygga en bro över till Japan. Och då har man inte ens råd att sköta om sina tungt trafikerade vägar i Ryssland. Och om man vill ha en riktig fungerande infrastruktur i Ryssland för att för förbinda Norge,Sverige och Finlands affärer med Ryssland och Kina så måste man börja sköta om sina vägar man har i Ryssland så långtradarchaufförerna inte kör sönder fordonen på dom ryska vägarna oavsett vilket land dom kommer ifrån.

För att visa att man verkligen menar vad man säger den lilla färska fredsduvan, så kan dom minska ner sina militära vapen i nordöstra Ukraina och låta FN:s fredsbevarande kontor med fredsbevarande styrkor göra sitt inom Ukrainas landgränser. Då tror jag också Japan kan känna sig säkra bygga en bro mellan länderna.

Frågan har Kreml tomtarna ryggrad och intelligens att göra en hederlig sak att se till bägge sidor vinner lika mycket och att inte det blir ett till land som får oligarkstyre med allt det innebär.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar