tisdag 5 september 2017

KIM JUNG-UNS INSIKT....

Jag undrar om Kim som är högutbildad i USA om han förstår vad han egentligen gör för skador för sig själv och andra. 

I och med att Kina är granne med Nordkoreas testområde förstår jag varför dom nu gör mätningar av radioaktivitet nära gränsen till det testområde han gör sina provsprängningar. I och med att dom delar flodsystem med den delen av Nordkorea har dom god anledning att vara orolig.

Sen undrar jag hur mycket strålning har Kim, med tanke på att han har börjat spränga vätgasbomber och säger till att snart kan han skicka en långdistans missil som är kärnvapenbestyckad. Vilket innebär att han har tillgång till plutonium, men som nu Ryssland erfarit så är inte kärnvapenmissilerna täta utan läcker radioaktivitet. Då en hög maringeneral från ryska marinen fått cancer relaterad till för hög strålning så innebär det att kärnvapenmissilerna läcker hälsofarlig strålning. Och om man tänker logiskt så kan dom inte vara helt täta för då kommer missilerna inte göra den skada på träffområdet den är skapad för.

Och dom bilder Nordkorea har visat på dom mindre kärnvapenbestyckade missilerna så har dom inte den skyddsutrustning som krävs för att skydda sig.

Sverige har försökt i omgångar försökt få Nordkorea på mer positiva produktiva vägar. Under Olof Palmes tid skickade vi ner Volvo bilar för befolkningen men användes till nåt annat. Och nu senast så vände sig Kim till Sveriges väl beryktade  arkitekthögskola  om hjälp med utformning av höghusbostäder. Med nu byggdes med fin modern arkitektur med som visade sig vara ett skal. som nu med åren kommer att få mögelskador invändigt och bli obrukbar som framtida bostäder. 

Nu har även FN försökt med sanktioner och Ryssland med Putin i spetsen den lilla murveln gjort utbyte med Kim om dom oligarker som är hans kompisar få gratis nordkoreanska slavar och dom skicka ner ryska turister. Men min magkänsla säger det ligger en hund begraven. Någonstans ifrån har Kim fått komponenter till att konstruera långdistans missiler och teknisk kunskap.Och  det kommer inte från Sverige.

Man ska också har klart för sig Kim är en produkt utifrån hans fars uppfostran och syn på världen. Och hur man kommunicerar med omgivande länder. Och som barn kan man lära sig av föräldrarnas misstag och göra motsatsen eller repetera föräldrarnas misstag och gå några steg längre. Och Kim gör det senare kan man lugnt säga. Vilket innebär att han nu också uppfostrar sin son att göra som honom och hantera kommunikation på samma sätt som honom. Och så länge som USA och RYSSLAND kapprustar med kärnvapen och spänner sin militära muskler så kommer det att sporra Kim göra likadant. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar