söndag 10 september 2017

VÅRT KÄRA GOTLAND...


Alltså ni som inte bor i Sverige ska veta att Gotland ligger varmt om svenskarnas hjärta. Och det är en del av Sverige. Så som jag ser det Sverige sitter med ett starkt ess i ärmen, vårat Gotland. Att nu våran regering vill att NATOS kärnvapenländer ska reducera sina kärnvapen är inte att försvaga våra länders militär utan skapa säkrare vapen som är mindre hälsofarliga som kärnvapenmissilerna inte är. För dom ordinära missilerna har lika stor skadeverkan som kärnvapenmissilerna men är lättare och snabbare rensa upp efter och göra områden snabbt möjliga att bo på igen sen kriget tagit slut. Det går inte  efter man släppt en kärnvapenmissil.

Så NATO ländernas regeringar ska nog med sunt bondförnuft inse att gå åt liknande håll  som också ger en stark indikator till Kim som vill tillhöra stora pojkarnas gäng ska han nöja sig med ordinära vapen och börja samarbeta mer positivt och produktivt samtidigt inte se alla länder som eventuella fiender och förövare. Det ett sånt invant beteende ändras inte över en natt.

Men det kräver att Vladimir Putin och Donald Trump men även Iran tänker över sitt beteende i relation med Kim och vilka destruktiva beteenden man uppmuntrar ifråga man gör för affärsmässiga utbyten med Nordkorea.

Så fördöma oss för att vi vill reducera kärnvapen ligger mer bakom och folk börjar tänka mer logiskt, så inser man att det ligger mer taktik bakom agerandet med tanke på Nordkorea som skulle få mera verkan så att säga.

Och det är faktiskt vi svenska folket med regeringen oavsett vilket parti som styr som äger Gotland. Vi lär av andra kärnvapenländers misstag, därav dom mesta av befolkning och politiker emot urangruvor och kärnvapen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar