söndag 3 september 2017

PUTINS SYN PÅ KIMS SPRÄNGTEST...

Att Nordkorea har sprängt en bomb som var 5 gånger Hiroshima bomben. Och han försöker på oligark vis förhandla om ambassaden i USA och oligarkers begär tillfredsställda.

Med tanke på att rysk militärvapen används i nordöstra Ukraina med stark sprängeffekt som har spräckt cementskalet över Tjernobyl som EU, Ukraina och Ryssland har varit med om att bygga, en cementkokong. Efter ett par år med sprängningar och strider med tunga militärfordon har det uppstått sprickor som åter ger radioaktivt läckage. 

Nu kan en mycket större och farligare situation uppstå i Fukushima med betydligt högre jordbävnings effekter som dom öppna extremt högradioaktiva reaktorerna kan skaka sönder från sitt fäste. Man ska ha i åtanke att kort därefter blev det jordbävning i Kina, Sydkorea, nordöstra syd Ryssland och Japan. 


Och dom skakningar som fick Tjernobyl  kokong att spricka så kan större magnitud skakningar som nu skakat Fukushima reaktorerna skakat lösreaktorerna.

Tråkigt att Putins parti Enade Ryssland och oligarkerna är lite blinda på allvaret av vad Kim gjort nu på söndagsmorgon, vad jag kallar oligarkblindhet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar