söndag 10 september 2017

NATO OCH KÄRNVAPEN...

Varför gå ut och fördöma Kim Jong-Un som Jens Stoltenberg gjort då inget kärnvapenland är beredd att reducera sina kärnvapen och öppet och ärligt tala om hur allvarliga konsekvenser det får med jordbävningar som spräcker byggnader på kärnkraftsverk och särskilt Kims sprängningar av stora bomber som gör att Fukushima kärnreaktorerna hotar att vibrera lös från sina fästen vid mer efterskalv efter Kims stora bombsprängningar i Nordkorea.

Och vilka problem man har hur alltfler avfallsdammar skapas med större produktion av kärnvapen, avfallsdammar man hittills inte funnit ett säkert sätt att hantera. Och att dom existerande uran avfallsdammarna utgör också ett hälsohot mot befolkningen som bor precis utanför säkerhetszonen då vid geologiska förändringar läckage uppstår och sprider det högradioaktiva avfallet vidare.

Man ska ha i åtanke att Kim följer dom stora pojkarnas beteende i den militära sektorn, är Trump och Putin aggressiva med militära sektorn och Indien i militär konfrontation med Pakistan så följer Kim efter i dessa beteenden. Så då dessa länder fördömer Kim irrationella beteende så faller det ett löjets skimmer över fördömandet.

Ta in Kim i samtal i NATO och prata öppet och ärligt vilka effekter urangruvorna ger. Och att kärnvapenmissilerna till viss del läcker radioaktivitet är nu känt. Så kanske om vi har tur att polletten för Kim faller på plats och han blir mer medveten om vad han sysslar med.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar