tisdag 5 september 2017

PUTINS SVENSKA NAZISTTERRORISTER...


Vladimir Putin och hans fagra hederliga löften visar sig vara tomma och innehållslösa på riktig substans.

Då man såg en ljusning att han faktiskt fördömde Kims bombtest, så går han från en ljusning till det mörkaste mörka på ett kort tag. 

Han är fan i mig en rysk version av DAESH, han anammar DAESH ideologi och vänder det till hans nazistiska version. Men det är dock en islamistisk ideologi för att passa hans krigs vän Ramzan Kadyrov ledare av Tjetjenien. Han på största och stoltaste vis vanhedrar hans fars militära kamp tid mot nazismen till nåt värdelöst och smutsigt med namnet Putin.

Man inser varför många nazister hedrar hans agerande i deras länder och mot deras länder. Dom nazisterna är inte några landspatrioter utan riktiga ruttna landsförrädare. Inser att det är inte bara svenska nazister som reser dit utan USA, Kanada, Mexico, Brazilien, Tyskland, Frankrike,Nederländerna, England, Polen, Litauen, Ungern, Tjeckien, Georgien,Kina, Norge och Finland  för att nämna några länder där det finns nazister som ser Vladimir Putin som sin ende ledare.Och dom frågar inte om anledningen varför han ser till att dom blir operativa. För ingen av dom kommer att tillhöra Putins inre krets.Och det är endast dom som kommer att tjäna på fientliga övertaganden och Putins naziterror.


Undra hur mycket av utländska investerare som måste lämna Ryssland för sin egen säkerhet och ekonomiska trygghet innan han inser att han valt fel väg, han och hans gamla KGB gäng. För som han håller på måste man tänka ekonomiskt sunt på sitt företag och vända Ryssland ryggen.
Så Vladimir Putin snart kommer man att säga: kiss my butt and good bye.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar