måndag 11 september 2017

RYSSLAND KINAS STÖRSTA FIENDE....


Då jag fick veta om dom nordkoreanska slavarna som dom ryska oligarkerna hade att bygga dom arenor som nu ska användas 2018 och använts nu i årets fotbollsevent, förstod jag att nåt i utbyte måste han gjort med Kim.

Nu är det faktabelagt att Putin bistått Nordkorea med plutonium och andra material för missiler för kärnvapenmissiler. Det ska ryska smugglare har fört till Nordkorea. Högradioaktivt material försvinner inte utan att Vladimir Putin får veta om det, så det innebär att han är i allra högsta grad medveten om det. Och får en del av kakan i sin privata plånbok.

Det är att verkligen hugga sin affärspartner Kina i ryggen med en machete och inte nån liten kniv. Dom har börjat mäta nära Nordkoreas testområdet i den del av Kina som är vägg i vägg med testområdet hur hög radioaktivitet man har. Och det är ju inte direkt nån hemlighet även för Putin. Och han fortsätter ändå med sina kriminella anhängare som han beskyddar i Ryssland bistå med material för fler kärnvapenmissiler.

En otrevlig återupprepning av Afghanistan då man bytte knark från militanta talibaner till vapen från Ryssland. När ska dessa förbannade oligarker sluta skapa otrevliga och hälsofarliga problem för sina affärspartners. Oligarkerna har verkligen förlorat all moral och hederlighet och blivit en riktig hälsofarlig fiende mot alla omgivande länder.

Detta att bistå Kim med material för kärnvapenmissiler är fan i mig att gå över alla godkända gränser. Det är det sämsta och värsta beslut Vladimir Putin tagit i sitt liv och fortsätter han med detta beteende kan man säga hans bröder som dog var dom goda och den onda bestod. Det är det uslaste arv till sina barn och barnbarn en pappa och morfar kan ge i arv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar