torsdag 21 september 2017

TRUMP FALSK FREDSDUVA...


Man blir fundersam då nu Donald Trump vill framstå som världen nya fredsduva. Varför fast man sparkat Steve Bannon med starka nazistideologier, Steve köper för Trumps räkning politiker som ska föra nazistisk politik i amerikanska maktens korridorer. För det är helt klart för dom extrema nazikrafter i USA ser Vladimir Putin som nya Hitler och det gör Bannon med sina affärskontakter med några oligarker som står nära Putin och hans KGB kompisar.

Då klingar Trump uttalanden falska i mina öron, dom gör som Putin det mest destruktiva ondsinta samtidigt som sätter upp en glittrig fasad. Ingen av det här gänget i USA eller Ryssland är nån person som värnar om miljön, snarare tvärtom dom ökar farten på miljöförstöringen.Och tror deras pengar kan köpa dom skydd mot effekterna efter deras härjningar.

Familjen Bush i USA då herrarna var presidenter öppnade verkligen Pandoras ask, som Putin och Trump bland annat blivit ansikte för.

Som tur är så är det en minoritet som vill leva hatiskt och destruktivt och dom positiva krafterna kommer från gräsrotsnivå inte från några etablerade politiker. dom ska ju utföra det väljarna har valt dom för i demokratiska val.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar