onsdag 6 september 2017

IGOR SECHINS BONDFÅNGARKNEP...


Hej och hå i Ryssland land finns det en extremt rik oligark med ett stort barnsligt humör. Men som på äldre dagar roar sig med att fängsla folk som irriterar denna oligark.


Nu kanske ni undrar hur gör koncernchef i Rosneft slut på en människas frihet, ja gott folk det ska jag nu berätta. För uti oligark land Ryssland belönar man kriminalitet och straffar hederlighet. Fast nu statens rättskaffens man som inte i korruptionsnätet fastnat så som Igor Sechin vän till president Vladimir Putin, man agnar en gåva till en hederlig man. Denne hederliga man trodde en gammal vän som Sechin kom med en krog med korv i kasse som en vänskapsgåva, men ack så denna rättskaffens man bedrog sig. Uti i handen han fick en kasse med 1 000 000 USA DOLLAR och sen Sechin i ett svep ropa på sin vän Putin: -fängsla denna fruktansvärda korrupta man, han pengar i USA DOLLAR har. Och vips en anmälan och med handfängsel han nu fördes bort och sen inom kort med en fängelse dom blev satt att galler till Sechins ondskefulla leende bakom satt.



Nu min undran är, alla vet ju att om över 100 000 rubel tas på en gång eller in i landet kommer, med snabba bud nu Putin vetskap får. Så då återstår frågan hur fick Igor Sechin ut 1000 000 USA DOLLAR kontant i en plastpåse och med den från banken gå, utan att polis med undran komma vad pengar som dessa gå till ska.

Så om du som utländsk investerare möter Igor Sechin och han dig en present vill ge, fly fort som tusan,för den presenten kan kosta dig din frihet kosta. För i oligarkland kan du inte känna dig säker, där du lever efter oligarkernas udda impulser både på gott men tyvärr mest på ont.


Så ett gott råd ge en oligark en korvkorg som ett nej tack, för den påminnelsen kommer dom en lång tid framöver behöva, då din magkänsla säger det känns inte bra att med sådan Sechin oligark affärer göra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar