tisdag 5 september 2017

PUTINS SENASTE UTTALANDEN...

Nu har jag följt Putins ageranden sen augusti 2014. I december 2014 var Putin på väg från en oligarkisk destruktiv väg, men sen blev som luften gick ur en ballong. Han blev tillbakadragen in på oligarkiska mörka sida igen.

Som jag sagt en gång förut, Putin och hans kompisar är en produkt av dåtidens korruption inom Kreml, fast då var det i mindre omfattning. Det Putin och hans kompisar och nu övriga oligarker nu gör är gigantiska med katastrofala följder. Och med att dagens oligarker inte talar om för sina barn att det dom gör är kriminellt och gör att flera  låginkomsttagare och pensionärer hamnar på gatan på grund av att oligarkernas allt dyrare levnadsvanor som sväljer alltmer av statens, kassa även om man skulle dom få sanktionerna hävda. Nu senaste som chockade mig lite var att Putins talesman Peskovs son kom från England och med statens pengar får en lyxbil betald av dom ryska skattebetalarna för 1000 000 USA dollar. Vilket i verkligheten visar att oligarkernas barn inte lär sig begränsningar av vad dom tar från statens kassa, varför ska dom det, barnen följer bara föräldrarnas agerande fast går 3 steg längre än föräldrarna precis som Kim Jong-Un nu gör.

Och nu med att Kreml eliten inte talar om för sina barn av vi är medvetna om att då vi tar miljarder ur statens kassa så blir några tusen pensionärer utan pension och därmed inte kan betala sin bostad. Och med att oligarkerna väljer ha gratis nordkoreanska slavar istället för att ha ryska anställda med lön, sen på senare år kidnappar man folk från fattiga områden och har som slavar i syd Ryssland som gratis arbetskraft. 
Och nu att Putin använder Nordkoreas destruktiva beteende och försöker få sanktionerna hävda för oligarkerna så tror jag att Ryssland blir mer aggressivare och destruktivare. Det farliga kaos som nu alltmer eskalerar i Ryssland med nazister etablerade på Krim och spridda grupper till övriga Ryssland som absoluta hatobjekt är muslimer, judar, homosexuella. Och Tjetjenska ledaren Ramzan Kadyrov som är islamistisk ledare i Tjetjenien har soldater aktiva i kriget med Ukraina och Syrien under rysk militärflagg och nu vurmar för Burmesiska muslimer fast han vet om att Ryssland står med Burma regimen. Sen har vi Putins kriminella mc-gäng Night Wolfs som handlar med droger, organhandel, prostitution med mera. 

Han är en man som trivs med kaos som oligarker frodas i och med total anarki där inga lagar och regler gäller. Nu kan man säga han har 2017 börjat nå sitt ultimata mål i Ryssland. Men denna kokande destruktiva kok kan verkligen ge han ett döds bett som går långt över vad han önskat.

Jag trodde han var en man som ville bättre och mer och krävde betydligt mer intellektuell stimulans än att med vapen i hand skaffa sig nickedockor utan integritet och viss annorlunda politik som blir ett komplement till Enade Rysslands politiska agenda. Vilket skulle få större trovärdighet ut en hederlig investerare och företagssynvinkel.

Att oligarkerna kommer att få betala en nota för vad dom gör den saken är klar. Usam Bin Ladins äldsta fru visste att naturen kommer att kräva sin räkning. Men för att skona familjen försökte hon få Usam att ställa saker och ting till rätta.Men Usam vägrade, då försökte hon göra det han skulle. Och på årsdagen då Usam blev dödad så skulle halva hans familj flyga ned till Saudiarabien, precis efter start från Heathrow så stannade motorerna av och familjens jet störtade, alla ombord inklusive piloterna omkom. Engelska flygplanshaveri utredarna fann inga fel på motorerna. 

Än hur söt och sexig Vladimir Putin må vara så är han och hans familj med hans oligark kompisar på väg åt samma öde som Usam Bin Ladins familj var. Men varken Usa eller nåt annat land kommer att stå för dödskulan det kommer att ske i det nu annalkande dödskaos som han själv har bäddat för och som nu bäddas upp i Ryssland.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar