torsdag 28 september 2017

TJERNOBYL & UKRAINA KRIGET...

Nu då Ryssland är och krigar och dessutom tagit till nordöstra Ukraina tyngre militära fordon. Är det nog hög tid att påminna Putin men också Alexander Lukasjenko Belarus varför det är av yttersta vikt att inte Ryssland fäller mera missiler och bomber i Ukraina.

Från årets början uppvisade cementkupolen över Tjernobyl kärnkraftverket där den än största läckaget pågår har det blivit sprickor som gör att visst läckage åter börjat igen. Men på grund av konstant bombade och nu senast sprängningen av ett stort vapenförråd vilket också har även förstärkt sprickorna därmed ökad ökat det radioaktiva läckaget som berör länder omkring Ukraina där även räknas västra delen av Ryssland.

Sen har vi också Kim Jong-Un Nordkoreas sprängningar som ytligare förvärrar pågående radioaktiva läckage som pågår i Fukushima och därmed ökar det radioaktiva läckaget.
Tror det är dags här att nämna Angela Merkel är utbildad biokemist och vet därför att det är en pågående megastor katastrof i Fukushima och därmed att hon beslutat och verkställt beslut i Tyskland att totalt upphöra med kärnkraft och därmed inte utsätta tyska befolkningen för flera högriskområden med radioaktiva områden än pågående Tjernobyl i Europa distriktet med Ryssland som granne. Och pågående Fukushima katastrofen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar