torsdag 16 mars 2017

BLOMBERG OM TRUMP...


Michael Blomberg säger om Donald Trump: -Jag har känt Trump i årtionden. Vi har rest i samma affärscirklar. Han är känd bland andra miljonärer som en bedragare och bland affärsägare som en som lurar av allt från många som möjligt.

Enligt mig varför han nu lägger sig platt för Vladimir Putin och låter han komma undan med väldigt ohederliga och diktatoriska saker är för att Donald Trump har ett banklån i rysk bank som han inte vill betala. Och med tanke på vad han viker sig för då det gäller Putin och hans agerande i Mellanöstern så är det nog frågan om en betydande penningsumma men också att många i hans kabinett med honom själv inräknad räknade med att han lätt skulle kunna häva sanktionerna för Rysslands oligarker och därmed göra snabba pengar med kriminell maffia från Ryssland.

Men med denna affär kommer flera länder att falla offer inklusive delar av Mellanöstern om inte politikerna i USA sätter foten snart då det gäller Trump och hans kabinett. Vilket gör att dom statliga affärerna blir lidande, vilket tydligen inte rör Trump ett dugg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar