måndag 6 mars 2017

DET TRUMP FÖRSÖKER DÖLJA...

Att Trump kabinett har knutit upp en massa affärer med ryska Kreml eliten är väl ingen hemlighet för oss övriga.

Har man tagit in en rad olika affärsstrateger från Wall Street såklart det första dom ser till av gammal vana är att fylla sina egna plånböcker först och sen ger smulorna till dom övriga amerikanska medborgarna. En del av folket på Wall Street är ju kända att inte vara så nogräknade med vilka dom gör affärer med bara det bringar in snabba stora vinster som Kremls elit lovordat.

Såklart att ryssarna räknar med att Wall Street fanatikerna etablerar kontor i Ryssland, det är här den andra inkomstkällan för ryssarna får inkomst. Dom ställer efter ett tag extra krav på avgifter och skatter för att på det sättet dränera dom utländska bolagen på extra pengar utöver det skrivna avtalet. Men denna gång är det också den ryska maffian inblandad med Vladimir Putin som högsta tuppen som får % av deras årliga intäkter. Och den kriminella sektorn bringar in en hel del för dom har dom nationella företagen som internationella företag på sin lista. 

Så man kan säga att Vladimir Putin är som en bläckfisk med det enda skillnaden han har fler än 8 tentakler.

Det visar också att Donald Trump inte gillar skatt och inte betalar skatt. Sen om han infriar löftet om skaplig lön för jobb och hur låg minimilön han anser den nu arbetslösa befolkningen ska kunna leva på. För ingen i hans kabinett vet vad en familjs matbudget ligger på per månad eller vecka, skatt, försäkringar, bostadskostnad och så vidare.

Han sviker nog sina löften till folket än sina vänner på Wall Street.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar