torsdag 30 mars 2017

EFTER DEMONSTRATIONEN I RYSSLAND...

Alltså nu efter demonstrationerna mot korruption så har Kreml eliten insett att ryska ungdomar är intelligenta och välutbildade och har ryggrad att säga sluta med korruption.

Det är ungefär som sen se en hund känna extrem aggression att fisken i vattenskålen har mage att tänka självständigt.



Så nu ska Rysslands ungdomar läras och tuktas som småbarn och skolbarn, alltså från dagis till högskola.
Hur man ska tänka och förneka sin livssituation än hur fattig den må vara på grund av att oligarkerna har tagit befolkningens pengar till sin lyxkonsumtion. För nu anser sig oligarkerna vara nationen Ryssland och befolkningen en kostnadsbelastning för oligarkerna.

Fast västvärlden ser oligarkerna som en kostnadsbelastning för vanliga ryska medborgare.


Så nu får dom självständigt tänkande ryska ungdomarna sitta dagtid och bli matad med oligark propaganda, sitta och se ja vi förstår och tror på ert propaganda mat , men tyst inne i huvudet tänker dom nej nej. Här gäller det att håla masken med råge.


Och man måste ge mycket beröm för deras lugn och fasta arbete att motarbeta regimens åtal mot dessa ungdomar som dom anhöll 26/3. Och att både företag och politiker gör klart för Putin och hans oligarker att det skapar misstroende både i politik och affärer om Kreml fäller dessa ungdomar för falskt åtal mot fredliga demonstrationer mot korruption. 
För faktiskt har Vladimir Putin skrivit på med FN avtal och Interpol att bekämpa korruption.Och fullföljer Putin åtalen mot dessa ungdomar bryter han avtalet som också får konsekvenser mer än bara sanktionerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar