måndag 20 mars 2017

FBI FÖRHÖREN OM ....


Det är fakta att general Flynn som ingick i Trump kampanj stab reste till Moskva för en middag med Vladimir Putin. Till råga på allt var den resan godkänd av Donald Trump i och med att att han betalade resan. Och som nu sen visades på bild för övriga världen.

På den omtalade middagen med Kreml eliten så talade GENERALEN FLYNN emot demokrati landet USA och dess MEDIA.  Sen att personer ur Trumps kampanj folk under valets kampanj oktober, november och december men även januari 2017 haft kontakt med ryska ambassadören visar hur djupt involverad dom är med Kreml eliten. Sen att det var faktabelagt att 19% av Rosneft skulle bli en del av avtalet för att Trump skulle få del av för att också bryta sanktionerna mot oligarkernas konton och företag.

Vi vet också att BREITBART är ett nazistisk tidning som står för alternativa fakta liksom FOX NEWS som nu Donald Trump nu enbart läser och lyssnar på fast han är USAS president. Och då man är president av ett så stort demokratiskt land ska man ta man ta reda på objektiva fakta från olika källor för att sen fatta ett bra beslut för landet USA.

Dom fakta som nu före den riktiga utredningen kommit fram tycker jag är tillräckligt oroande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar