söndag 12 mars 2017

GEERT WILDERS...

Den nederländska populisten Gert Wilders har ju en ganska stor väljarbas bland befolkningen.

Har man det som politiker tycker man ju då borde man också ha en färdig och redo ministerstab. Men inte denna man. Hittills har denna man inte fått förtroende för nån annan än sig själv. Man får tydligen inte ifrågasätta bad han säger och vad han menar. Utan man ska göra som han säger utan att ifrågasätta vad han menar med vissa saker, utan alla medarbetare ska följa hans noggranna instruktioner i vad man ska säga och agera. Och allt vad han säger och anser ska gälla i alla bemärkelser. 

Som politiker ska man ju ta in folk som kan dom olika områdena som juridik, finans och följa med på vad dom är duktiga på i sitt område. Men det verkar inte Gert Wilder vilja göra. Han säger sig vilja samarbeta men tål inte motargument. Gert har ju rätt till sina åsikter.

Men han är emot islam, muslimer, folk från Marocko, Iran och så vidare. Men står judarna väldigt nära efter han arbetat i Israel, där skiljer sig Wilders från franska och tyska extrema partier i Bryssel och respektive länderna.

Då är frågan dom nederländska företagen som har spetskompetens som är muslimsk måste dom flytta från Nederländerna för att få behålla sin spetskompetens ?

Man blir förundrad vilka folket väljer för sorts populistiska ledare till makten. Det verkar bli en kopia av vad dom står och fördömer fast i europeisk version.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar