måndag 13 mars 2017

TRUMP HAR INTE RENT MJÖL I PÅSEN...

Att Donald Trump kommer att utnyttja sitt ämbete till att slippa betala sina skulder är nu självklart.

För ut bland länder som har fått börja är Kina. Så man kan säga att Donald är inte så rik som han påstår sig vara. Annars skulle han med glädje visa en heder att betala skulden till Kina på 747 miljoner USA dollar. Nu kan en rad olika länder vänta samma sak med sina lån, att bli tvingade av den nu skuldsatta amerikanska president Donald Trump avskriva hans skulder annars utnyttjar han sitt ämbete att statsblockera dom om dom inte avskriver hans privata skulder och familjens övriga kostnader med att starta fabriker i olika länder, det kommer bland annat Ivanka självklart förvänta sig av Kina, Japan, Saudiarabien, Turkiet bland annat.

Hittills har han också gjort företagsavtal med Schweiz på 2 miljarder USA dollar, men det tillverkas i Europa men produkten kommer färdig till USA. Så dom pengarna gick inte till att få tillbaka tillverkning till USA och få staten att köpa amerikanskt tillverkad produkt. Det gäller bara andra utom hans familjs företag och hans kabinetts företagsaffärer.

Så man kan faktiskt säga att Donald har inte rent mjöl i påsen utan solklart har intressekonflikt som också kommer att påverka det republikanska partiet negativt mer än vad George W Bush gjorde med sina oljeaffärer under Irak/Afghanistan kriget. Donald tar det hela några steg längre åt det extrema hållet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar