måndag 20 mars 2017

PUTIN & MILITANTA TALIBANERNA....

Nu då Putin gjort sitt inträde i Afghanistan kan man lugnt säga att han gjort med med besked. Och Trump känner sig fullkomligt lugn med det. För nu är inte Ryssland ett vanligt hederligt NATO land.

Nu har från början då man kommit in i Afghanistan att man tagit kontakt med den militanta delen av talibanerna och nu bistått med med ryska tunga skarpa vapen och gjort avtal med dom då dom enligt Kreml eliten kommer till makten att Ryssland ska få sin del av kakan vad Afghanistan har att dela med sig av. Och då undrar man vad. Vad dessa talibaner har är opiumodlingar, den afghanska staten hade 2 mineralgruvor som skrevs över på USA under den tid George W Bush var president.

Och dessa militanta talibaner sitter inte i nån regering vad jag vet. Och i flera årtionden har den afghanska befolkningen kämpat för att slippa talibanstyre. Helt emot vad nu Putin och Kreml eliten försöker göra för assistans för dessa militanta talibaner att komma till makten. Med olika länders NATO styrkors närvaro inklusive USA.

Så man undrar när ska denna ondsinta cirkel av egocentriska kallsinniga män sluta diktera och dränera andra länders ekonomier för att vara deras överhuvud. Putin har redan fått Tayyip Erdogan Turkiet, Bashar al-Assad Syrien och nu Libanon och nu börjar fler Mellanöstern länder komma under Putin diktatoriska oligarkstyre. Men dess negativa kriminella oligarksvans vad det innebär.

Dessa länder har verkligen min empati för vad dom nu kommer att få stå ut med för så kallad Putin assistans.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar