tisdag 28 mars 2017

RYSKA FOSFOR BOMBER I SYRIEN...


Då man såg dokumentären om Syrien och oppositionens befolknings situation.

Först använde al-Assad kvävgas och sarin bomber tills FN reagerade. Sen kom Putin och hans militär för att skydda al-Assad och hans folkgrupp och satte in mot syriska oppositionen tunga vapen med bomber med koncentrat av fosfor. I koncentrerad mängd har den lika effekt som kvävgas och sarin.

Då frågar man sig använder ryska militären fortfarande fosfor bomber. Jag förstår att al-Nuzra kom till sunnitiska obeväpnade befolkningens stöd mot al-Assad och ryssarna.

Förutom att torterat barn till döds i fängelset i Damaskus även då ryska militären varit där. Såklart att Putin blundar för dom brott mot dom mänskliga rättigheterna då han har fått ett maktcentrum i första hand i Syrien men även i Turkiet. Kruxet är bara där har USA 16 kärnvapenbestyckade missiler uppställda och Erdogan kan ju inte säga nej efter som att Trumps familjeföretag har affärer med Erdogans imperium. 

Då det gäller dom militanta Talibanerna han har beväpnat, man undrar ju har dom fått raketer med koncentrerat fosfor.
Likadan undran har jag då han har bistått diktatorer i Libyen, Libanon och Jemen bistår han med fosfor bomber till dom diktatorerna också. För han stödjer ju bara diktatorer precis som han gör i Syrien i och med att han är extremt allergisk mot demokratier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar