måndag 20 mars 2017

PUTINS UTVECKLING SOM PRESIDENT...


Från början verkade Vladimir Putin och hans KGB kompisar då dom gjorde karriär inom ryska maktens korridorer planera världens största statliga plundring i historien. Även om han idag försöker byta ut en massa gamla oligarker till nya oligarker så ökar han inte trovärdigheten som ärlig och hederlig affärspartner.

Att han är emot demokratiska hederliga samhällssystem är dagens Ryssland ett levande bevis på, där till och med polisen är korrupt. Så man kan säga dom gamla KGB agenterna har gjort ryska hederliga polisen en riktig björntjänst.

Putin har idag skapat med oligark vänners hjälp en trollfabrik som kostar staten 1 miljard USA dollar om året. Han har skaffat sig ett hacknings team som hackar sig in på världens olika företag och statliga datasystem för att stjäla uppgifter men även kunna stänga ner viktiga samhällssystem. Vilket också kostar en saftig slant ur staten kassa. Sen har man startat sen en tid tillbaka en statlig myndighet där man utvecklar olika sorters gifter som inte ska vara spårbara och lätt att ta in i demokratiska och främmande länder för att på det sättet eliminera ryska dissidenter och medarbetare som inte är Putin och hans KGB kompisar till nytta.


Och gott folk det är har jag ser den största faran i och med att han har fått in dessa gifter i USA och förgiftat en del av hans ryska operatörer som nu blir en politisk belastning visar att då man lägger 1 miljard  USA dollar om året för att lätt som möjligt kunna undanröja oönskade personer som inte tjänar Kreml elitens syfte ligger inte steget långt bort att även ta ut dom utländska önskade människorna som kämpar emot kriminell oligark diktatur att också få betala med sina liv.

Så nu börjar faktiskt Putin och hans KGB kompisar hamna i samma farliga hotnivå mot övriga demokratiska världen som DAESH och övriga terrorgrupper är, det tycker jag är nu med mer fakta är ett välgrundat påstående. Men det mest chockerande är att Donald Trump med sitt anhang och Steve Bannon med sin tidning BREITBART tycker det är ett sånt samhälle USA ska också utvecklas till.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar