söndag 12 mars 2017

TURKISKA POLITIKER 2...

Att Turkiets president Erdogan inte är bra att ta motgångar och diskussioner som avviker från han åsikter och målsättningar är vid detta laget vida känt.

Att han med hot och terror mot turkarnas anhöriga som är kvar i Turkiet för att dom ska rösta på honom är en självklarhet. Men sen att hetsa upp dom turkiska väljarna till våldsamt upplopp i dom länder dom sökt sig till är väl inte direkt att skapa och stärka affärsbanden kan man lugnt säga. Då minskar min sin trovärdighet minst sagt som bra objektiv affärspartner.

Men låt oss säga att dom turkiska väljarna skulle rösta, men rösta som dom själva känner dom vill ha Turkiet och dess ledarskap nu och i framtiden. Kan Turkiets president ta resultatet som en hederlig man och acceptera dom väljarna som bor utomlands och då väljer en demokratisk bana på valsedlarna utan att dödshota eller massmörda väljarna anhöriga. För hittills har det visat en mer dödlig hotfull diktator.

Dom som nu väljer med glädje att ha fortsatt diktatur med familjen Erdogan i styret för flera generationer framåt och är arbetslösa i det demokratiska land dom nu bor i, så kan det ju vara till glädje för president Erdogan att dessa väljare kommer tillbaka till Turkiet och hjälper Erdogan till absoluta makten över folket, med allt vad det innebär.

Sen att Erdogan accepterar att delar av befolkningen i Turkiet inte delar hans åsikter och mål och därmed lämnar dom ifred då dom flyttat till ett demokratiskt land. Det är väl det islam också står för att dom accepterar andra åsikter och andra religioner med föredrar fred framför vapen och dödligt hot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar