måndag 6 mars 2017

KATERINA PUTINA...


Fast Katerina är snart 30 år så behandlar henne som en bortskämd liten tonåring, fast med skattebetalarna pengar i olika projekt. Med dom olika projekten har inte visat några riktiga resultat.

För ett tag sen kom det ut i massmedia att hans dotter som bor i Moskva ville hon ha en dansskola för kvinnor i hennes ålder så ur statens kassa går nu nån miljard USA dollar till till byggnad av vad hans dotter då önskade sig.

Nu ska hon få pengar till att starta ett intellektuellt forskningscentrum på  byggnadsmaterial och andra komponenter. Men då har jag en undran studerar inte Katerina heltid på Moskvas universitet. 

Man kan ju inte bli arg på Katerina utan jag är arg på Putin att han inte behandlar henne som den 30 år gamla kvinna hon är och ställer mer resultatkrav på hennes så kallade projekt. Med respekt för dom hårt arbetande skattebetalarnas pengar i dom olika projekten visa mer resultat för hennes trovärdighet på välutbildad projektledare i framtiden.

För som vi alla vet dom ryska oligarkerna avskyr att bidra till det ryska samhället utan är mer en kostnadsbörda för dom hederliga ryska skattebetalarna för oligarkernas otröttliga begär på lyxkonsumtion som betalas med statens kassa.


Att vara rysk oligark verkar vara jobbigt, att leva på hårt arbetande ryska medborgare och få allt i sitt liv utan en ansträngning kan vara väldigt tröttsamt även för dom rutinerade oligarkerna, lyxmat, champagne, rysk kaviar, lyxkonsumtion hela dagarna och inklusive kvällar och alla nätter på oligarkerna fester som också dom ryska skattebetalarna betalar för men inte får del av.

Istället som belöning för sitt hårda slit får dom mindre lön och högre skatt och nya utgifter som alla oligarker slipper. 'Det är verkligen synd om dom hårt slitande oligarker', dom har så otroligt jobbigt att använda statens pengar till sina lyxliv.

Och nu sen en del statliga företag som Gazprom och Rosatom fått ett antal länder på att skriva på statliga affärsavtal ska dom i ett trollslag göra dessa privata och förväntar att resten av befolkningen ska enbart leva på luft. För då staten inga bolag har kvar blir ju befolkningen utan pengar, men det anser Putin och hans oligarker saknar betydelse, bara oligarkerna har sina plånböcker fyllda saknar resten betydelse.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar