onsdag 15 mars 2017

PUTIN & HANDIKAPPADE...


Att Putin nu tänker ha ett tillfälligt användbar grupp ur ryska samhället för att vinna sympati. Att skapa ett bidrag för handikappade till hjälpmedel är nog en extra fond för rika oligarker som tycker hjälpmedel till sina handikappade barn är alldeles för dyra att köpa själva.

Det verkar tyvärr vara dom ryska oligarkernas melodi att utnyttja olika folkgrupper för att först komma med falsk propaganda och sen göra en tvärvändning med att göra det motsatta.

Men sjunker Vladimir Putin så lågt som att utnyttja talangfulla personer i sin propaganda för att fortsätta vara president och använda som ett politiskt slagträ som i melodifestivalen är att nedvärdera den kvinnliga musikartist för det duktiga sångerska hon är och istället välja henne för att hon uppträtt på Krim ett antal gånger. 
Det är väl det nuvarande exempel på grovt utnyttjande att talangfull handikappad person som han sen kastas på sophögen för att personen tjänat sitt syfte för hans politiska bataljer och propaganda.


Men eftersom Putin är en person utan direkt förmåga till empati och ha nåt hjärta så kommer han bara tänka på sig själv i första hand och hans gelikar oligarkerna. Nyttja vad du kan och sen hugg i ryggen för som avslutning dumpa eller mörda för att personen blir en obekväm påminnelse varför han utnyttjade den handikappade. Så för att döva sitt dåliga samvete kommer han mest troligt med Medvedev och övriga oligarker se till att statens kassa får betala deras lyxiga handelsrunda som dom producenter av olika lyxprodukter fortsätter att bidra till att statens kassa går till Rysslands extrem obstinata cyniska rikaste oligarker så han får en ytligt tillfällig njutning av glädje.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar