onsdag 29 mars 2017

PUTIN STARTAR KRIGET....


Just nu behöver Vladimir Putin ett krig närmare Ryssland för att avleda befolkningens demonstrationer och fokus på sina dåliga och allt sämre ekonomier på grund av dom allt tyngre kriminella oligarkernas girighet att leva på statens pengar istället för att göra nåt hederligt för befolkningens räkning.

Det är väl därför han nu flyttar sina trupper mot västra Ryssland och den lysande gaslågan han håller som mål är att ta resten av Ukraina för att sen ta Vitryssland. 

Men tyvärr som dessa åldrande Kreml elit så ser dom bara på kort sikt och inser befolkningen har fått nog av allt sämre levnadsvillkor och standard. Men tråkigt nog så ökar dom kriminella oligarkerna varje vecka i antal vilket dränerar statens kassa i allt snabbare takt. 

Så därför vill nu Putin ha ett krig. för han har tydligen inte insikten att kan ju återlämna det han stulit och det kan ju dom övriga oligarkerna. Men tydligen så vill oligarkerna lämna ett helvete till arv till sina barn och har tydligen inte vuxeninsikt om när det dags att göra det rätta för barnens räkning. Men förmögenheterna man tagit åt sig av från staten Ryssland verkar man har tappat förståndet och intelligensen på vägen genom åren, totalt intelligens befriad.

Sen att idiotförklara dom ryska befolkningen och dom ryska ungdomarna tycker jag gör att dom sjunker rejält i anseende från omgivande länder som inte är diktaturer.

Jag tycker både ryska befolkningen och ryska ungdomarna gör fullständigt rätt dom i fridfulla demonstrationer demonstrationer mot korruption.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar