måndag 23 maj 2016

DAGS ATT RYSSLAND & USA...

Det är dags att dessa två länder som också drivs som stora vapentillverkare och har en politisk agenda utifrån dom politiska delegater som är vapenlobbyister och vapentillverkare som också sitter i regeringen.

Usa är bilden Money Walks, Money talks, vilket innebär att dom som har mycket pengar har råd att köpa sig en plats i parlamentet. Vilket ledningarna i Ryssland och Ukraina lever efter. Och tror att man kan upprätthålla ett tömt bolag(statens kassa) precis som den är välfylld före dom kom till makten.

Det finns gränser tycker man för vilket arv vill man lämna till efterkommande generationer. Men köra ett land riktigt ner i botten och sen lämna en diktatorisk legat till sina barn är väl inget barnen kommer att se fram emot. För dom kommer att behöva flera år på sig för att visa att dom inte fortsätter förstöra landet deras föräldrar påbörjade, det kommer att ta energi och kraft dom kunnat göra mer positiva och produktiva saker är att tvätta av sig föräldrarnas dåliga val av ageranden.

För att man är otroligt rik kan man faktiskt var en riktig skitstövel och mobbare med vapen i handen, korruption bryter ett samhälle och skapar extremister som DAESH, Al Qaida och NAZISTER. I och med att endast ledningen tar sig rätten att tömma statens kassa och lämnar övriga befolkningen i ekonomisk fattigdom. Talar man emot korruption ska man också se till att inte bli korrumperad själv.
Sen är det ju dags att Ryssland och Usa slutar använda andra länder som uppvisningsområden för sina nytillverkade vapen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar