torsdag 5 maj 2016

TRUMPS NYA JAG ...

Donald Trumps nya jag, resonlig som säger snälla saker om sina politiska motståndare som hoppat av. Talar om samarbete över blockgränserna och han ska jobba för folket och visa det i praktiska handlingar.

I början av sin politiska kampanj så gick han ut hatiskt mot muslimer och mexikanska invandrare som är USAS billigaste arbetskraft för närvarande för jobb med barnpassning, trädgårdsjobb, hushållsnära tjänster o s v. Det var ju därför många samlades runt honom för många var förbannade på USAS politiska elit och deras ensidiga politik. Den politiska agenda han gick ut med var en mer sluten och isolerande bana mer åt Bush klanens rutt. Vilket skapar mer affärstullar och avgifter för import. Vilket i praktiken innebär att ska amerikanarna köpa kläder och andra produkter som väljarna vill att det ska tillverkas i USA måste dom ju också betala priset det kostar att tillverka det i det egna landet. Det ska bli intressant och se hur villiga att foga sig till den då verkliga politik Trump måste foga sig till.

Och kan han foga samman NATO länderna utan krav på betalning för djupare samarbete mot terrorgrupperna och ena NATO länderna mer för att också i västvärlden försvaga deras etablering i våra länder. För våra länder kämpar med bister dålig ekonomi precis som USA gör så vi sitter egentligen i samma båt. För med ökade flyktingströmmar kommer våra statskassor att vara ansträngda. Och då kan man inte etiskt kräva ekonomisk vinning i det gemensamma kriget mot dom farligaste terrorgrupperna.för det splittrar och försämrar våra relationer och stärker DAESH till exempel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar