torsdag 19 maj 2016

FIFA'S EGEN KORRUPTION UTREDNING....

Att dom nya ledarna för FIFA lägger ner sin egen utredning rörande korruption inom FIFA säger väl det mesta. Riktiga korrupta macho män såklart där korruption är vardag, som ska fördöma korruption inom dom idrottsgrenar som finns inom FIFA. 

Okej, dessa pojkar har en gång i tiden varit hederliga, men det gynnar inte dagens FIFA i och med att världens länder håller på att bekämpa korruption som gynnar farliga kriminella spelsyndikat från en rad olika länder. Men man kan med säkerhet veta att dessa ledande pojkar får sin del av spelsyndikatens profit annars skulle dom inte lägga ner sin utredning och utrensning av korruption och samröre med olika spelsyndikat inom FIFA som USA, Ryssland, Ukraina, Polen, Uzbekistan,Egypten, Irak, Turkiet, Brasilien,Columbia, Mexiko för att nämna några länder.

Sen idiotförklara fotboll och idrottsfantasterna som satsar på dom olika idrotterna och tro att dom inte vet när det är läggmatch eller förbeställda resultat inom en rad olika tävlingsgrenar. Det gör att FIFA verkligen förlorar trovärdighet med nuvarande MANLIGA LEDARE. 
Att ta in 50% kvinnor skulle däremot stärka möjligheten att upprätta FIFA'S svärtade rykte och reducera spelsyndikatens makt över dom manliga nuvarande ledarna inom FIFA.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar