måndag 9 maj 2016

TRUMPS FASTA LÖFTEN TILL FOLKET...

Donald Trump fortfarande lovar att slutföra jobbet mot DAESH som han anser inte Clintons sida klarar eller nåt annat land.
Han lovar att ta hem företag till USA igen och lägga högre skatt på företag som har sin produktion utomlands.
Att han ska bygga en mur mellan Mexiko och USAS gräns.
Att han ska ta upp kampen för folket mot dom stora bolagen som förgiftar och kör bort folk från deras egendomar.

Så vad man inser logiskt är att han ska avyttra golfklubben i Skottland som tar vinsten från Skottland till Usa. För hans löfte var ju att dom amerikanska bolagen som har produktion utomlands delar av sina koncerner ska komma tillbaka till USA, undra om det gäller hans egna bolag också.
Han säger sig kunna slutföra jobbet med terrorgrupperna som nuvarande länder inte klarar. Han kommer göra ett snabbt och rent avslut för Usas räkning. Han har nämnt en gång på vilket sätt han anser sig bäst kunna göra det och hur. Hans enkla lösning ett par kärnvapenbomber och USAS problem med terrorn är över från hans synvinkel.

Han säger sig att inte gå i politiker elitens fotspår och jobbar inte för storbolagen utan nu ska han som president jobba på folkets sida. Men han har tagit in dom 5 största bolagens pensionerade styrelseordförande som hans politiska strategiska rådgivare. Är det för att stärka dom börsnoterade bolagen gentemot folket eller stärka folket mot dom börsnoterade bolagens hänsynslösa framfart mot förgiftningar av mark och dricksvatten och konstant låga löner ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar