torsdag 12 maj 2016

RYSSLANDS FÖRHÅLLANDE TILL GOTLAND...

Alltså precis som bilden ovan har jag lust att göra med svenska staten nu. Fick ett infall att jag skulle in till city. Träffade där på en militär grön basker, på hundförare enheten, som även varit stationerad på Gotland. Jag fick veta av honom att RYSSLAND har byggt med svenska statens tillstånd bombsäkra hamnar 2 stycken. 

Att dom har lagt ner pengar från ryska statskassan ger dom solklart inte fritt tillträde till Gotland. Det handlar inte om ryss fobi, utan helt enkelt går man ut och förklarar att man politiskt ska vara över 50% miljövänlig på energi sektorn då väljer man inte gas, olja eller kärnkraft, för att få produkterna till dessa energikällor ger i olja och gas 18 kemiska hälsofarliga biprodukter i mark och vattendrag. Och från urangruvor högradioaktiva avfallsdammar som än ingen har kommit på hur det högradioaktiva avfallet ska hanteras. Och vintertid spricker oftast avfallsdammarnas botten så det blir läckage som sen sprider sig till olika underjordiska vatten ådrar runt omkring våra städer.

Har  nu världens länder skrivit under avtal om att vara så miljövänliga som möjligt ska man också hålla det skrivna avtalet. Annars är det återigen tomma löften och att man låter sig mutas av kärnkraftsbolagens och gasbolagens lobbyister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar