måndag 30 maj 2016

MILIÄRA INSATSEN MOT FALLUJA IRAK...

Då det gäller Iraks arme med Iranska armen som medhjälpare och shiamuslimska rebeller som haft Falluja inringat sen en tid tillbaka. Och nu ska med hjälp av Usa alliansen ta tillbaka Falluja från DAESH. 

Att det råder omänskligt svåra förhållanden för dom sunnitiska innevånarna med svält och medicinbrist visar vilken sort Kalifat DAESH och Al Qaida vill driva i Allahs namn.

Men det gäller för Arabiska förbundet att de till att det inte kommer att bli en spricka bland dom olika arabiska folkgrupperna. Det är direkt att skapa nya betydligt farligare terrorgrupperingar än DAESH och Al Qaida.

Det gäller för Shiamuslimer, Shiiter, sunniter, alaawiiter, kristna,ortodoxa och katolska araber men också kurder, turkmener att inse alla dom behövs gemensamt för att stå emot massmördande ekonomiskt destruktiva terrorgrupper i arabregionen och nord Afrika. Så från år 2010 har faktiskt i verkligheten kommit en ny verklighet att alla dessa grupper har ett par gemensamma fiender som hotar deras dagliga tillvaro. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar