söndag 22 maj 2016

OLJA OCH GASUTVINNING...

Då naturen där isbjörnar vistas och det ser ut såhär, så förstår man varför isbjörnarna närmar sig där människorna bor och deras områden med sopor finns.

För precis som med gas och olja utvinning använder man 18 olika kemiska substanser som läcker ut i områden omkring borrhålet om i sin tur sprider sig med åar, älvar och havsströmmar som når vildmarksområden runt omkring syd och nordpolen.

Då den dödligt kemiska cocktailen kommer ut i bland vilddjurens livsområden är dom chanslösa mot dessa olja- och gasbolagen.

Då man förlorar sina byten som mättar isbjörnarna så blir det ett givet resultat.

Då blir dessa konflikter med  dödlig utgång given. Och snart blir isbjörnen en utrotad djurart med en starkt reducerad marktillgång att få vara fredad på. För i olja och gasbolagens länder vinner dom över dom vilda djuren oavsett vilka förluster turistbranschen som lever på dessa djur förlorar.

Dessa djur som isbjörn och säl, valrossar med flera kommer snart att vara utrotade om några år med tanke vilken hastighet gas och oljebolagen förgiftar alltmer landområden men nu också den högradioaktiva konstanta utsläppet från Fukushima kärnreaktorer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar