måndag 23 maj 2016

UKRAINA vs USA & RYSSLAND...

Detta är AZOV ett nazistiskt parti i Ukraina med klara sympatier med HITLER. Och som föraktar demokrati !!


Och med klara liknelser med Hitlers emblem på sin arme och partis flagga. Säger sig slåss för folket, för självständighet och fri från korruption.

Men då ledaren filmas ta emot mutor gällande vapen och andra avtal och visats i ukrainska parlamentet, ser partiets och Azovs soldater bort från fakta. Då soldater klart begår lagbrott far ledaren med pistol och några beväpnade muskulösa män och hotar kvinnliga domare för att domen enligt dom blev fel. 

Att dom hjälper Ukrainska polisen med bekämpa brottsligheten är en sak. men då får dom inte heller mixtra med bevisen utan följa strikt poliskodex. Men fara runt ukrainska samhället och bestämma vad folk gör rätt och vad dom gör fel är helt klart totalitär diktatur styre precis som kriminella oligarker. Vilket inte har reducerat korruption utan det motsatta.


Sen att Usa och Ryssland bidrar till att låsa in Ukraina i ett moment 22 står helt klart nu. Så ett franskt reportage om Azov partiet och dess arme. Men då en medlem av amerikanska regeringen stenhårt jobbar den ukrainska regeringen till att köpa Usa tillverkade vapen och fullt medveten om det aggressivt nazistiska partiet bli en maktfaktor fullt beväpnade. Hon har enkelt blundat för att det sista Europa vill beväpna nazister som arbetar helt öppet för att återupprätta ett ukrainskt NAZI Tyskland.
Då är hon helt enkelt betald av Usas vapentillverkare och det kom ju bara vapentillverkare med ett klart mål i sikte få i gång kriget mot Ryssland med amerikanska vapen.

Att Putin även tagit Tjetjenska islamist ledaren och DAESH anhängaren Kadyrov och hans arme i kriget mot Ukraina är det största misstagit Putin har gjort i sin karriär.

För alla 3 har gjort fel IGEN. Ryssland och Usa gjorde det först i Afghanistan, sen Usa Irak och Syrien. Ryssland nu i Syrien. Och tillsammans gör dom återigen ett land i spillror för sin egen politiska dogmers skull. Men nu är det definitivt en granne som slås i spillror. När ska dessa ska Usas och Rysslands ledningar lära sig från tidigare misstag. Det sägs ju man blir visare med åren men för dessa länder gäller inte det.

UKRAINA har själv målat in sig en moment 22 att beväpna nazister som har som mål att bekämpa demokrati och själv ostraffat ha korruption och dagliga hot mot befolkningen om dom inte följer Hitlers ideologi som är deras. Även om större delen av ukrainska befolkningen vill ha demokrati, ingen korruption och frihandel. Det var ju det som startade revolutionen mot Janukovitj.

Och roten till det låsta eländet i Ukraina är att politikerna tillskansat sig en stor del av Ukrainska statens tillgångar. Och tror ironiskt nog att dom kan behålla ekonomin på plus då dom själva minskat statens inkomster med ökade kostnader för befolkningen och att hålla staten igång.

Detta får inte nya utländska investerare att starta företag i Ukraina eller Ryssland. Och skapar dåliga vanor hos Usas ledning, en destruktiv rundgång som amerikanska vapentillverkare inte vill bryta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar