fredag 6 maj 2016

RYSSLAND & NORDKOREA...

Sen att Nordkorea ska börja testa kärnsprängningar under jord igen är väl inget som är direkt lugnande. För med dom sprängtesterna utlöser han fler jordbävningar.

Vem ser han upp till och vem skulle han lyssna på och som är en stor kärnvapennation, jo Ryssland. Ryssland har gjort nyligt ytligare spridning av radioaktiva zoner med utökad produktion från ryska urangruvor vilket innebär också fler kärnvapenmissiler. Och med större risker för radioaktiv spridning då Nordkorea gör sina sprängtester och sydöstra Ryssland ligger i dess spridningsområde borde väl Vladimir Putin intellektuellt inse hälsofaran för den delen av befolkningen då Kina inser att lilla Kim börjar gå för långt.  Är det för långsökt om Putin skulle få försöka få Kim att sluta med dom underjordiska sprängningarna och komma till insikt med vad han själv gör mot andra länder och delar av Ryssland. Eller är han för långt gången på den destruktiva banan att han förlorat insikten om vad som är rätt och fel.

Putin kan ju få en annan sorts insikt om han får se sin yngre kopia och prata med pojken. Man kan ju inget förlora varje fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar