söndag 12 juni 2016

AGGRESSIVA SPORTFANATIKER...

Man kan ju tycka dessa aggressiva sportsupporter som far runt till olika sport events runt om i vår värld. Att dessa är så uttråkade att dom måste skapa nya krigszoner flyktingarna måste ha nära inpå det dom flytt ifrån. Och politisera roliga events som binder samman istället för att splittra tycker man. 

Dom som inte är destruktiva och tänder på våld och krig blir bortskrämda från dessa egentliga trevliga idrotts events och då blir det bara våldsverkarna kvar.

Jag har en fråga till dessa idioter VARFÖR GÖRA DET VÅRA LÄNDER FÖRSÖKER FÖRHINDRA TERROR ORGANISATIONER GÖRA  OCH GÅ TERRORGRUPPERNAS ÖNSKEMÅL TILLMÖTES. Och dessa som skapar jobb åt arbetslösa och skapar feststämning istället för depression. Tycker inte dessa våldsverkande idioter att vi har tillräckligt med våld och krig i vår värld som det är, måste dom också förstöra idrottsanläggningarna våra där dessa stora tävlingar hålls.

Nu tycker jag dom länder som har sina våldsamma aggressiva idrotts fans ska dessa landsledare än en gång fördöma dessa handlingar en gång till på sociala medier så dessa våldsverkare vet vad som står på spel.
Att vissa pratar som dom länder som har huliganer som begår dom värsta våldshandlingarna riskerar nu att förlora dom stora OS-spelen och VM-spelen med grundad orsak, tycker jag borde vara en naturlig slutledning för FIFA och OS-ledningen bland annat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar