tisdag 28 juni 2016

JEAN- CLAUDE JUNKER...

Jean-Claude vi förstår också att du har känslor och visst är dom starka för du är ju EU kommissionens ordförande och på ditt sätt och synvinkel kämpar för att hålla ihop EU. 

Men bäste Jean-Claude vad du ser som positivt är ur statlig och union politikers synvinkel är inte vad folket tycker. Det har under årens lopp utspelat sig mänskliga tragedier i Grekland, Italien, Portugal, Spanien bland annat i direktsända nyheter som inte går att förbises. Vad du, Hollande och Merkel ser som framgångar ser inte dom vanliga väljarna som lever i en annan ekonomisk verklighet än ni elit politiker gör. Vad många av oss vanliga såg: dom gjorde sina röster hörda på det enda sätt som kunde nå fram till absoluta ledningen i unionen. Jag hoppas ni har åren katastrofala händelser före flyktingkrisen i Grekland, Italien, Spanien som en varningssignal att ni förbisett till viss del folket och tittat för mycket på dom statliga och EU unionens ekonomiska resultat som bara tar upp dom plus ekonomiska resultaten för dom stora ramarna men glömt det finstilta som direkt berört folkets vardag. Att låt folket besluta skatter, vissa avgifter och andra mindre sektorer själva i sina egna länder och ta dom stora besluten gällande trafficking, frihandel, droghandel,miljö,skatteflykt, pedofilgrupper, kriminella organisationer,handel med utrotningshotade djur i vår värld för att nämna några stora beslut som tillhör EU som union.

Och Jean-Claude du är en cool kille med hjärta i grunden, men du kan bli lite väl för teoretisk och siffernitisk så du blir blind på verkligheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar