torsdag 23 juni 2016

DEMOKRATERNAS SITTDEMONSTRATION I KONGRESSEN...

Demokraternas sitt protest för att få rösta igenom striktare vapenlagar. Bra gjort var ståndaktiga och håll ut till och med 4/7.

Donald Trump är en väldigt dålig politisk strateg. Om han och republikanerna var riktigt smarta skulle dom godkänna striktare vapenlagar för tyngre vapen som mer tillhör militära sektorn. Men istället visar republikanerna sin korrupta sida som att dom får betalt av dom amerikanska vapentillverkarna där profiten går hand i hand med dödstalen i Usa vare sig det är civila eller i krig. Och ju högre profit så försvinner den etiska moralen och empatin för människoliv

Men sen 2017 kan ju demokraterna också välja bort betydligt mycket mer ur republikanernas valagenda, så strategiskt vore det ju lämpligt att rösta igenom striktare vapenlagar, man kan ju om 3 år framåt om dom inte förbättrat befolkningens säkerhet och fått ner dödstalen i USAS årliga dödstal i vapenrelaterade brott, återta dom fria vapenlagarna som gör att vem som helst kan köpa tyngre militära vapen. Den fria amerikanska vapenmarknaden där vapentillverkarna får profiten och politikerna får lönen för att ha kvar frihandel med militära vapen. Där Trump förespråkar avskilda grupperingar i samhället beroende på deras religion och ras. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar