tisdag 14 juni 2016

PUTIN & HANS RYSKA HACKERS...

Att Putin ger order till sina hackers att infiltrera andra länders politikers e-post konton tyder på en oärligare strategi för Ryssland.

Men nu har Putin mycket som talar emot att Ryssland är en pålitlig affärspartner. I början hade han en stor grupp ungdomar som var total lojala mot honom och for runt Ryssland och hotade opponenter, journalister och andra dissidenter till tystnad och lojalitet. Sen skapade han ett MC-gäng som han kallade Nattens vargar som bestod av krigsveteraner och före detta poliser men som senare blivit kriminella.Men som nu styr Krim. Sen har inom armen utvecklats grupperingar inom Nazist rörelsen och är nu mer fast på Krim där dom militära befälhavarna är med på på tåget så att säga. Sen tycker han det är okej med fotbollshuliganerna som gick till attack mot dom engelska supporters.

Sen i Ryssland har han skapat en lag som gör det olagligt att vara homosexuell, men fördömer dödliga attacken mot homosexuella i Orlando. Sen då en grupp människor i Moskva ska visa sympati med att tända ljus utanför Usa's ambassad i Moskva då träder polisen in och stoppar dom. Då övriga världen tillät demonstrationer och ljus tändning för att hedra dom mördade.

Hade jag varit i Putin skor hade jag först fördömt dom ryska fotbollshuliganerna och manat till att inte agera aggressivt utan se det som en festligt event. Och sen hade jag inte använt hackers utan fokuserat på dom inrikes angelägenheterna och gjort mer positiva politiska beslut i första hand för Rysslands pensionärer.
Och sen till slut hade jag tagit itu med det stigande antalet Nazister inom den ryska armen innan den kommer att vända sig emot Rysslands affärer med omgivande länder som nu den tydliga vägvisningen visar sig ta. Och förstås upphävt lagen om förbud för homosexuella. Det hade faktiskt varit en mer demokratisk vägval om man påstår sig vara ett demokratiskt land och regering.

Men man måste se till helheten för att förstå Putin agerande och kaotiska suget på att sprida det dödliga kriminella kaoset till övriga länder med att komma ihåg hur han agerade med sina KGB kompisar direkt efter han tillträtt som president i Ryssland.

Tråkigt att sån intelligent man kan vara så dödligt ekonomiskt kortsiktigt destruktiv och förväntar att vi ska tycka och tänka som han. Men då är det ju mindre nogräknade och mer ljusskygga personer som flyttat till Krim. Och lever ut sina drömmar fritt som dom inte fick göra i sina hemländer. Det säger en hel del tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar