tisdag 7 juni 2016

VENEZUELAS MADURO EN DEMOKRATISK BROTTSLING...

Att Maduro Venezuelas president blev demokratiskt vald, men sen då han fick makten blev han mer en sydamerikansk Kim Jung-On. Skillnaden är bara Kim har  dödsläger men Maduro låter sin befolkning svälta och vara utan nödvändiga mediciner i hela Venezuela och det är ingen smickrande och något som Maduro kan vara stolt över.

Dagens verklighet är att han mer är än skoningslös diktator som skapar etablerad maffia och kriminella ligor som gör Venezuela komma i samma läge som Mexiko. Och sitter i sitt president palats och ser sin befolkning svälta och tvingas äta herrelösa djur som är sjuka och som i sin tur gör människorna sjuka. Så länge det finns herrelösa djur att äta.

Det är synd att han kopierar flera kända diktatorer och kommer att bli känd som en manlig president som skodde sig och sin familj ekonomiskt på Venezuelas statliga kapital och lät sitt folk svälta och byggde upp en maffia och gynnade kriminella ligor som gör befolkningens liv mycket otryggare. Men som kommer efter ett tag att vända sig mot Maduro själv i slutändan då dom köpt stora delar av militären. Det visar mer kortsiktighet och egoism med dödlig brottslighet som kommer att bli svår att hantera framöver.

Så på ett sätt är han en demokratiskt brottsling, han lovade för befolkning med val som är ett bindande avtal att styra demokratiskt. vilket han nu inte gör utan om en hänsynslös diktator vilket gör för utländska investerare och företag att Venuezuela blir ett högrisk land att etablera sig i precis som Mexiko. 

Bra gjort president Maduro Venezuela, på kort rekordtid har du gjort detta land till ett högkriminellt land med en president som fängslar och driver bort politiska oppositionen som blivit bra mix i politisk synvinkel. Och gjort det mer intressant att driva företag där också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar