tisdag 28 juni 2016

MARIENE LE PEN NATIONAL FRONT...

Då Mariene talade i EU parlamentet så var hon superglad över BREXIT och tyckte att EU skulle upplösas. Och varje land skulle vända sig inåt och vara ett inåtvänt land gentemot andra länder.

Tack och lov så är en sån trångsynt person i minoritet. Vad denna omröstning visar är att vad elit politikerna med Junker och sitt eurogäng visar att dom kan lätt hamna i en bubbla som gör att dom missar budskapet detta val egentligen hade till elitpolitikerna i EU. EU som union kommer att stå stark i fråga om gemensamt arbete mot korruption, trafficking, pedofilgrupper,drogkarteller,skatteflykt, frihandel, miljöarbete, bekämpa kriminella organisationer ,handel med utrotade djur i vår värld, med samarbete inom dessa områden så kan övriga nationella politiska om skatter, avgifter och diverse fattas av ländernas egna parlament och läns politiker liksom kommunpolitiker. 

Men det var positivt att se att större delen av EU politikerna hade fattat den större bilden av vad dom brittiska väljarna egentligen menade med detta val. Det gav medborgarna en chans att verkligen få sin röst hörd. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar