torsdag 16 juni 2016

BREXIT ELLER KVAR I EU...

Alltså ett ord om Brexit. om engelska väljarna skulle välja att gå ur så blir det ju frågan för 90 ooo svenskar att skaffa visum och börja årligen registrera sig igen. Och dom varor dom nu importerar blir 10-15 % dyrare om dom inte har en möjlighet att fabricera dessa produkter själva. Och alla nuvarande affärsavtal med alla företag i England med huvudkontor i andra länder måste nu vänta och se hur och vilka skattenivåer regeringen utanför EU blir. Och vilka sort samarbeten med olika länder som kommer att göras och vilka nivåer tullarna kommer att hamna på.

Men det är ju positivt att så många engelsmän vill ta låglönejobben som är i potatisbranschen, frukter och grönsaker.

Det är bara frågan om mot vilka länder blir dom stängda gällande företag och arbetskraft, hur ser samarbetet ut då med dom polisiära delarna med trafficking,droger,maffia, ekonomisk brottslighet, rånarligor o s v. Har dom redan bestämt vilka av dessa nuvarande samarbeten med internationell polis ska se ut ?

Det blir lite dyrare med tullar och extra avgifter med ett Brexit men man överlever och man tänker och handlar ekonomiskt för att turista och jobba i England, särskilt om man har företag i England eller jobbar för ett företag i England periodvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar