lördag 4 juni 2016

FN MATBOMBA NÖDSTÄLLDA I SYRIEN....

Alltså FN har gjort en förfrågan till al-Assad om att få matbomba oppositionens nödställda befolkning i olika delar av Syrien.
Alltså be en president som ser oppositionens befolkning som ett mot mot han och sonens maktposition och har dom sista åren bombat både med och utan Putin obeväpnade människor och sjukhus.

Så nu får oppositionens befolkning be till Allah om att inte al-Assad ska hitta en orsak att stoppa matbombningen och inse att han kan inte bomba ihjäl och bort större delen av befolkningen som inte tillhör regimens folkgrupp i Syrien.

Hmm, hur många av er läsare tror att han skulle stoppa Rysslands och hans bombningar mot oppositionens befolkning som nu befinner sig i akut hungersnöd och behov av mediciner ? Kan man verkligen vara så naiv och tro på en president som har hållit i gång en mänsklig utrensning av andra befolkningsgrupper än den folkgrupp han tillhör.

För tyvärr inser man att Vladimir Putin anser likadan rätt att agera mot östra Ukraina som al-Assad gör i Syrien och Turkiets president gör i sitt eget land. Dom både tänker och agerar lika i denna frågan beroende i vilket land man talar om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar