måndag 27 juni 2016

UTBRÄNT KÄRNBRÄNSLE FÖRVARING I PYHÄJOKI...

Alltså energibolaget Fennovoima  har tydligen bestämt teoretiskt att det ska förvaras utbränt kärnbränsle  i Pyhäjoki. PERKELE finska gubbar och gummor i Finlands riksdag, har ni tappat fokuseringen på Paris avtalet, alltså hålla era löften gentemot väljarna och miljösektorn.

Nu kommer det att utbryta orkan åt senhösten som blåsa utav bara den åt Finland vårt kärnkraftskramande grannland. Den orkanen kanske kan blåsa förståndet i dom finska politikerna åt det mer miljövänliga vägen och inte framstå som några politiska jokrar som berättar sagor om hur dom ska förbättra miljön och gå in på en miljövänligare sektor. 

Men dom kommer väl att göra som EU:s starkaste ledare säga att dom ger mer makt åt EU:s befolkning men centraliserar makten till Bryssel och ser befolkningen som politiska bråkmakare istället folk som valt dom.
Ska vi var särskilt förvånade ? Putin kommer inte att vara nåt politiskt hot mot Finland för hotar han förlorar han mer än det landet har råd med, så han blåser man i finanssektorn åt sidan till en marginal som då också försvagar fortsatt korruption i Ryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar