måndag 6 juni 2016

TURKIETS PRESIDENT GÅTT FÖR LÅNGT...

Alltså Turkiets president vill att al-Assad ska stå för vad Syriens gamla härskare gjort mot Turkiet. Då tycker jag att han ska göra som han talar och erkänna gamla dåd som inte ska upprepas i nutid tycker man. En stor mängd armenier mördades för 100 år sen. Man tycker att han skulle ha lärt sig av historien och inte dra alla kurder över en kam utan inse och öppet erkänna att det finns 2 falanger inom kurderna. 
Man får inte heller glömma att Erdogan är också kurd själv och vad han gör mot övriga kurdiska icke beväpnade kurderna har inget med politik att göra. Utan att han gör det som han tycker behövs göras för att skydda den förmögenheten han tagit från Turkiska staten. Och då begår man orationella handlingar mot alla i Turkiet som tycker att han ska återlämna.

Sen verkar det tråkigt nog att han har tappat något av dom få etiska grundreglerna i frågan om affärsavtal och politiska avtal med EU gällande flyktingfrågan och tror att han kan håna EU som union och sen förväntar sig öppen vänlighet. EU:s tolerans har gränser precis som han och nu med att hota tyska politiker har han sjunkit långt under vad en president ska kunna accepteras uppföra sig mot avtalspartners. Sådant här beteende är långt under värdigt beteende från en Turkisk islamsk president. Han följer verkligen inte Koranen kan man säga om ödmjukhet och tolerans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar