lördag 19 november 2016

ATT BEKÄMPA DAESH...


Att bekämpa DAESH som i Irak är den modell man ska följa, vilket också får övriga sunniter och befolkning i dom länder dom nu finns i känna sig delaktiga. För det är ju deras länder DAESH har otillåtet etablerat sig i. Det måste Ryssland och USA respektera. 

Att bekämpa DAESH på marken kommer att ta längre tid men då skonas civilbefolkning. Men tyvärr så avskrädena i dessa terrorgrupper använder oskyldiga civila som mänskliga sköldar och DAESH kommer också att döda oskyldiga civilbefolkning av ren illvilja. Sen har dom många högutbildade uttråkade arbetslösa som kommit på en kriminell väg och i DAESH blir dom djupare och destruktivare utan en väg tillbaka. För större delen av dom kommer inte kunna tvärt sluta döda människor och dom som inte vill döda människor som försöker fly från DAESH dödas för att inte nån information ska komma ut. Och dom som flytt har ett dödshot från DAESH sen efteråt.

Att det kommer att ta tid att bekämpa DAESH det måste vi inse för dom finns i Irak, Syrien, Turkiet, Libanon, Libyen för att nämna några länder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar